بیاتیان:

اعلام دارایی نامزدهای انتخابات بهترین پیشنهاد مناظره بود/ مسئولی که خانه اعیانی دارد نماینده مستضعفان نیست

نماینده مردم بیجار در مجلس نهم، گفت: اعلام دارایی‌های نامزدهای انتخاباتی قطعاً بهترین پیشنهاد مناظره هفته گذشته بود چرا که مشخص می‌شود مسئولی که خانه اعیانی دارد نمی‌تواند نماینده مستضعفان باشد.

به گزارش سراج24،سید محمد بیاتیان نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی به سخنان محمدباقر قالیباف درباره شفافیت مالی نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از بهترین پیشنهاد‌هایی که در مناظره جمعه گذشته داده شد، همین پیشنهاد بود که نامزدها اموال خود را اعلام کنند.

وی افزود: اگر تنها کاندیداها میزان دارایی و محل زندگی خود را به مردم اعلام کنند، بسیاری از موارد برای مردم مشخص خواهد شد و البته تأثیر بسزایی در تصمیم‌گیری مردم دارد. 

نماینده مردم بیجار در مجلس نهم همچنین تصریح کرد: وقتی مسئولی از ساده‌زیستی مردم و مستضعفان حرف می‌زند اما در کنار خودش در یک نقطه بسیار خوش آب و هوا در بالاترین نقطه شهر و یک خانه اعیانی و ویلایی زندگی می‌کند، این فرد هیچگاه نمی‌تواند درد کسی را که در مسکن مهر زندگی می‌کند یا آرزوی داشتن یک واحد در مسکن مهر را دارد، درک کند.

وی بر همین اساس اضافه کرد: طبیعتاً از چنین شخصی هیچ جمله‌ای غیر از اینکه مسکن مهر را طرحی مزخرف بداند نخواهیم شنید.

بیاتیان در خاتمه خاطرنشان کرد: در این شرایط تمام دغدغه‌ برخی‌ها رسیدگی به مشکلات آن 4 درصدی‌هاست و این افراد نمی‌توانند نماینده خوبی برای مستضعفان و فقرا باشند.

منبع:فارس

اخبار مرتبط

ایران فراتر از همه ماست

حضور گسترده مردم در مراسم وداع حاکی از عمق محبوبیت امام شهید در قلوب مردم است

تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است